Podcast docenten TCM lifestyle coach
Home > Podcast docenten TCM lifestyle coach

KENNIS MAKEN MET DE TCM LIFESTYLE COACH DOCENTEN?

Maak hier kennis met de docenten en luister naar wat zij zeggen over deze opleiding.
Cynthia Bogarde Hoofddocent Basis Vakopleiding TCM, docent Acupunctuur en Tuina bij Qing-Bai. Heeft meerdere studiereizen begeleid naar China en San Diego. Ze heeft meer dan 20 jaar ervaring als TCM-therapeut in haar eigen praktijk. Vanuit die ervaring is zij in staat de Chinese geneeskunde op een heldere manier te onderwijzen.


Marijke Fluitsma Hoofddocent Acupunctuur bij Qing-Bai en begeleider van vele studiereizen. Ze had 20 jaar een succesvolle TCM-praktijk, maar heeft die opgegeven om haar praktijkervaring om te zetten in kwalitatief hoogwaardige en zeer praktische onderwijsprogramma’s voor Qing-Bai.


Anne Hering Hoofddocent Zhineng Qigong en oprichter van het Zhigong Instituut. Auteur van diverse boeken en publicaties over Zhineng Qigong. Door haar vele reizen door China heeft Anne een goed inzicht gekregen in het holistische systeem van de Chinese geneeskunde.


Ramon van Meegersen Sinds 2004 trainer en coach vanuit zijn bedrijf De Realiteitscoach. Ontwikkelt daarnaast (post-HBO) opleidingen en in company maatwerktrainingen in vitaliteit en duurzame inzetbaarheid. Is auteur van het Inspiratieboek voor Vitaliteitsprofessionals.


Melanie Peters Is docent Basis Vakopleiding en Acupunctuur bij Qing-Bai en oprichter van de praktijk Acupunctuur voor Vrouwen. Zij heeft het magazine CYCLUS & ZO ontwikkeld, over vrouwengezondheid. Hierin vertaalt zij de Traditionele Chinese Geneeskunde voor een groter publiek.Meer informatie Inschrijven voor opleiding