Logo Qing-Bai - Academie voor Chinese Geneeskunde
Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
Vragen? Bel 0485-550860
Vragen? Bel 0485-550860

BIJ- EN NASCHOLINGEN


De Chinese geneeskunde is in het westen de laatste jaren behoorlijk tot ontwikkeling gekomen.De Academie streeft ernaar voortdurend bij- en nascholingen in het programma op te nemen, die relevant zijn voor studenten en therapeuten. Daarbij worden bij- en nascholingen gepland die ofwel de praktische vaardigheden vergroten, ofwel de theoretische kennis op een aanvaardbaar peil houden, dan wel een grotere diepgang aanbrengen. Het spreekt vanzelf dat voor de bij- en nascholingen enkel zeer deskundige en vakbekwame docenten worden uitgenodigd die in staat zijn op een goed niveau te doceren.

De bij- en nascholingsactiviteiten worden gepubliceerd op de speciale website TCMbijscholing.nl. Deze wordt actueel gehouden en regelmatig worden er nieuwe scholingen toegevoegd. Opgave is mogelijk via deze site of telefonisch via 0485-550860.

Ga naar TCMBijscholing.nl

De bij- en nascholingen zijn veelal geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditioneel Chinese Geneeskunde 'Zhong', de N.V.A (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), de V.N.T (Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) en de N.W.P (Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns).
Op TCMbijscholing.nl kunt u per scholing zien door welke beroepsverenigingen deze is geaccrediteerd.
Nieuws
Weer hebben twee docenten het certificaat Pedagogische Didactische Bekwaamheid HBO gehaald
Zowel Frederique Veltman als Hessel Wendelaar Bonga deden de opleiding HBO-Didactiek afgelopen jaar en behaalden het diploma. Wij feliciteren hen van harte.
Op een enkele uitzondering na hebben alle docenten nu deze bevoegdheid.

Chinareis 2014