Logo Qing-Bai - Academie voor Chinese Geneeskunde
Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
Vragen? Bel 0485-550860
Vragen? Bel 0485-550860

BIJ- EN NASCHOLINGEN


De Chinese geneeskunde is in het westen de laatste jaren behoorlijk tot ontwikkeling gekomen.De Academie streeft ernaar voortdurend bij- en nascholingen in het programma op te nemen, die relevant zijn voor studenten en therapeuten. Daarbij worden bij- en nascholingen gepland die ofwel de praktische vaardigheden vergroten, ofwel de theoretische kennis op een aanvaardbaar peil houden, dan wel een grotere diepgang aanbrengen. Het spreekt vanzelf dat voor de bij- en nascholingen enkel zeer deskundige en vakbekwame docenten worden uitgenodigd die in staat zijn op een goed niveau te doceren.

De bij- en nascholingsactiviteiten worden gepubliceerd op de speciale website TCMbijscholing.nl. Deze wordt actueel gehouden en regelmatig worden er nieuwe scholingen toegevoegd. Opgave is mogelijk via deze site of telefonisch via 0485-550860.

Ga naar TCMBijscholing.nl

De bij- en nascholingen zijn veelal geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditioneel Chinese Geneeskunde 'Zhong', de N.V.A (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), de V.N.T (Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) en de N.W.P (Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns).
Op TCMbijscholing.nl kunt u per scholing zien door welke beroepsverenigingen deze is geaccrediteerd.
Nieuws
Vriendschap met Chinees ziekenhuis
Al 25 jaar onderhoudt Academie Qing-Bai een nauwe vriendschapsband met het ziekenhuis van de Chinese miljoenenstad QingDao. Enkele dagen geleden werd Nederland bezocht door een delegatie van het ziekenhuis, met aan het hoofd dr. prof. Wang. De vriendschap werd op een passende wijze gevierd en er werd een samenwerkingscontract getekende voor de komende 10 jaar. Wij zijn hier erg blij mee. Ook de komende jaren zullen in de zomer groepen studenten praktijk stages kunnen doen in het ziekenhuis.

Enkele voorbeelden van foto's uit het vernieuwde lesmateriaal van de acupunctuuropleiding