Logo Qing-Bai - Academie voor Chinese Geneeskunde
Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai
 

BIJ- EN NASCHOLINGEN


De Chinese geneeskunde is in het westen de laatste jaren behoorlijk tot ontwikkeling gekomen.De Academie streeft ernaar voortdurend bij- en nascholingen in het programma op te nemen, die relevant zijn voor studenten en therapeuten. Daarbij worden bij- en nascholingen gepland die ofwel de praktische vaardigheden vergroten, ofwel de theoretische kennis op een aanvaardbaar peil houden, dan wel een grotere diepgang aanbrengen. Het spreekt vanzelf dat voor de bij- en nascholingen enkel zeer deskundige en vakbekwame docenten worden uitgenodigd die in staat zijn op een goed niveau te doceren.

De bij- en nascholingsactiviteiten worden gepubliceerd op de speciale website TCMbijscholing.nl. Deze wordt actueel gehouden en regelmatig worden er nieuwe scholingen toegevoegd. Opgave is mogelijk via deze site of telefonisch via 0485-550860.

Ga naar TCMBijscholing.nl

De bij- en nascholingen zijn veelal geaccrediteerd door de volgende beroepsverenigingen: Nederlandse Beroepsvereniging voor Traditioneel Chinese Geneeskunde 'Zhong', de N.V.A (Nederlandse Vereniging voor Acupunctuur), de V.N.T (Vereniging Natuurgeneeskundig Therapeuten) en de N.W.P (Nederlandse Werkgroep voor Praktizijns).
Op TCMbijscholing.nl kunt u per scholing zien door welke beroepsverenigingen deze is geaccrediteerd.
Nieuws
Slagingspercentage halfjaarlijks tentamen 93,2%
Gefeliciteerd voor alle studenten die het eerste tentamen hebben behaald! Ondanks dat de tentamens moeilijk waren en op een hoog niveau, slaagden 93,2% van de studenten gemiddeld over alle secties. We wensen alle studenten veel succes met de 2de helft van het schooljaar.

Chinareis 2014