Home > Hoe groen is Qing-Bai
We vinden het milieu net zo belangrijk als goed les geven en goed zorgen voor onze studenten. Daarom hebben we al in een vroeg stadium Qing-Bai zo groen mogelijk gemaakt.

HOE GROEN IS QING-BAI

Het secretariaat

Het secretariaat van Qing-Bai beschikt over een grote hoeveelheid zonnepanelen. Hiermee wekken we alle benodigde energie op voor verlichting, computers, printers en onze telefooncentrale. Al het lesmateriaal printen we dus met eigen stroom.

Elektrisch vervoersmiddel

Daarnaast blijft er nog voldoende stroom over om elektrisch te rijden. Op eigen stroom rijden we dus naar alle locaties, al moeten we soms even ‘bijtanken’ wanneer we in een file komen te staan of moeten omrijden.

Leslocaties

Bij het kiezen van de gebouwen voor de lessen houden we zoveel mogelijk rekening met de wijze waarop de verhuurder omgaat met duurzaamheid.

Lesmateriaal

Ons lesmateriaal is geprint op Bio Top 3 Extra papier en is gefabriceerd van dunningshout uit bossen en afvalhout van zagerijen. Het is 100% chloorvrij gebleekt (TCF) en bevat geen optische witmakers. Het papier is voorzien van het FSC keurmerk, het Europees ecolabel en heeft 4 sterren van het Green Star System.