Bij- nascholing
Home > Bij- nascholingen > Acupuncturisten > Gynaecologie (Westers medisch)
ZA
9 APR
2022 & ...

Gynaecologie (Westers medisch)


za 9 april 2022
za 9 april 2022
12:00-18:00 uur
Liong-Kie Ko
Nederlands
€ 105,00
LVNT, NVA (WM-B), NVST, NWP, SVN, VBAG, Zhong (6 NAP - Cat. 2A)
TCM therapeut
Uitgebreide Syllabus
Deelnamebewijs
2.0

PLAATS IN WINKELWAGEN

Gynaecologie (Westers medisch)

Gynaecologie is het onderwerp van deze boeiende middag. We starten met fysiologie, anatomie en diagnostiek. Pathologie van de uterus en ovaria zoals myomen, ovarium/endometrium/cervix cysten en poliepen, dyspareunie, premenstrueel syndroom (PMS), fertiliteitsproblemen, menopauze klachten, SOA’s en diverse maligniteiten worden behandeld.

Voor wie is deze bijscholing

Deze bijscholing is gericht op studenten en therapeuten, die een voltooide vooropleiding Medische Basis Kennis (MBK) op minimaal CPION-geaccrediteerd niveau afgerond hebben. Naast CPION-accreditatie MBK bieden ook vergelijkbare westerse vooropleidingen vanuit verpleegkunde, fysiotherapie, psychiatrie etc. voldoende basis voor deelname aan deze praktische bijscholing.

Digitale live les

Om ervoor te zorgen dat de digitale les didactisch verantwoord blijft is het verplicht om een camera en microfoon te gebruiken. Het is daarom en voor uw aanwezigheidsregistratie van belang dat de camera ten allen tijde aanstaat. U krijgt de syllabus thuisgestuurd. Klik hier voor meer informatie over de digitale live les zoals de accreditatie van de bijscholing.

Docent

Liong-Kie Ko (1960): In 1988 cum laude als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgestudeerd. Hij is werkzaam als senior donorarts bij Sanquin Bloedvoorziening. Bij deze organisatie verzorgt hij diverse interne opleidingen en begeleidt hij co-assistenten van het LUMC bij het co-assistentschap sociale geneeskunde binnen de Bloedbank. Hiernaast heeft hij de acupunctuuropleiding bij de NAAV en de opleiding Chinese fytotherapie bij de BVGA gevolgd. Van 1993 tot 2012 was hij cursuscoördinator en docent Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bij de Stichting NAAV Onderwijs (SNO). Vanaf 2006 is hij docent Westerse Medische Basiskennis bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.