Bij- nascholing
Home > Bij- nascholingen > Acupuncturisten > Hart- en vaatziekten (Westers medisch)
ZA
5 JUN
2021

Hart- en vaatziekten (Westers medisch)


za 5 juni 2021
Berghotel, Utrechtseweg 225, 3818 EG Amersfoort
12:00-18:00 uur
Liong-Kie Ko
Nederlands
€ 105,00
FAGT, NVA (WM-B), NVST, NWP, VBAG, Zhong (6 NAP - Cat. 2)
TCM therapeut
TCM therapeut
Deelnamebewijs
2.0

PLAATS IN WINKELWAGEN

Hart- en vaatziekten

Hart- en vaatziekten komen veelvuldig voor in onze westerse wereld. Belangrijk risicofactor verhoogde bloeddruk wordt uitvoerig besproken. Hartaandoeningen zoals myocard infarct, hartfalen, ritmestoornissen, cardiomyopathie en verschillende vaatproblemen komen aan bod. ECG’s worden eenvoudig uitgelegd. Maar ook oedeem, veneuze insufficiëntie en DVT worden besproken. Kortom een middag hart- en vaatziekten in een notendop.

Voor wie is deze bijscholing

Deze bijscholing is gericht op studenten en therapeuten, die een voltooide vooropleiding Medische Basis Kennis (MBK) op minimaal CPION-geaccrediteerd niveau afgerond hebben. Naast CPION-accreditatie MBK bieden ook vergelijkbare westerse vooropleidingen vanuit verpleegkunde, fysiotherapie, psychiatrie etc. voldoende basis voor deelname aan deze praktische bijscholing.

Docent

Liong-Kie Ko (1960): In 1988 cum laude als arts aan de Erasmus Universiteit Rotterdam afgestudeerd. Hij is werkzaam als senior donorarts bij Sanquin Bloedvoorziening. Bij deze organisatie verzorgt hij diverse interne opleidingen en begeleidt hij co-assistenten van het LUMC bij het co-assistentschap sociale geneeskunde binnen de Bloedbank. Hiernaast heeft hij de acupunctuuropleiding bij de NAAV en de opleiding Chinese fytotherapie bij de BVGA gevolgd. Van 1993 tot 2012 was hij cursuscoördinator en docent Traditionele Chinese Geneeskunde (TCM) bij de Stichting NAAV Onderwijs (SNO). Vanaf 2006 is hij docent Westerse Medische Basiskennis bij de Academie voor Chinese Geneeswijze Qing-Bai.