Home

Welkom bij Qing-Bai

Wij bieden u hierbij het programma aan voor het studiejaar 2024-2025.
De belangstelling voor de Chinese geneeskunde is de laatste jaren sterk groeiende. Acupunctuur, Kruiden-geneeskunde, TuiNa massagetherapie, Voedingsleer en Qigong zijn verschillende methoden die de Chinese geneeskunde ons te bieden heeft en die een sterke onderlinge binding met elkaar hebben.
Lees meer
BEKIJK ALLE OPEN DAGEN
BEKIJK ALLE OPLEIDINGEN
 
NIEUWS
TCM Lifestyle Coach-opleiding bij Academie Qing-Bai

In studiejaar 2023-2024 heeft Academie Qing-Bai voor het eerst de TCM Lifestyle Coach-opleiding gelanceerd, en met groot succes! De opleiding startte met een volle groep studenten die allen enthousiast waren om meer te leren over de integratie van Traditionele Chinese Geneeskunde in een moderne levensstijl.

De TCM Lifestyle Coach-opleiding is ontworpen voor mensen die ge´nteresseerd zijn in het bevorderen van een gezonde levensstijl op basis van Traditionele Chinese Geneeskunde. Studenten leren over de fundamentele principes van TCM, waaronder voeding, beweging en stressmanagement.

De opleiding wordt verzorgd door ervaren docenten die expert zijn op het gebied van Traditionele Chinese Geneeskunde. Studenten krijgen praktische vaardigheden aangereikt en worden begeleid bij het ontwikkelen van een holistische benadering van gezondheid en welzijn.

Met de introductie van de TCM Lifestyle Coach-opleiding, breidt Academie Qing-Bai haar aanbod uit en biedt het studenten een kans om zich te specialiseren in een groeiend vakgebied dat steeds meer erkenning krijgt binnen de gezondheids- en welzijnsindustrie. Klik hier om meer te ontdekken over de TCM Lifestyle Coach-opleiding.

LOCATIES
QING-BAI | AMERSFOORT Amrath Berghotel
Utrechtseweg 225
3818 EG Amersfoort (Amersfoort zuid-west, op 'De Berg')
www.berghotelamersfoort.nl
QING-BAI | AMSTERDAM Planetarium Meeting Center
Kromwijkdreef 11
1108 JA Amsterdam
www.planetariumamsterdam.nl
QING-BAI | BREDA Leonardo Hotel
Stationsplein 14
4811 BB Breda
www.leonardo-hotels.nl
QING-BAI | NIJMEGEN Fletcher Landgoed Holthurnse Hof
Zevenheuvelenweg 48A
6571 CK Berg en Dal (nabij Nijmegen)
www.landgoedhotelbergendal.nl

Ervaringen van studenten

"Niet gedacht dat ik naast het studeren van Chinese geneeskunde ook een mooie persoonlijke ontwikkeling doorgegaan ben waardoor ik sterk in mijn schoenen sta als TCM-therapeut."