Bij- nascholing
Home > Bij- nascholingen > Acupuncturisten > Business coaching groepstraject
ZA
12 OKT
2024 & ...

Business coaching groepstraject


start za 12 oktober 2024 - studiedagen: 5
Klik hier voor alle studiedagen
Berghotel, Utrechtseweg 225, 3818 EG Amersfoort
10:00-16:00 uur
Melanie Peters
Nederlands
€ 500,00
FAGT, LVNT, NVA (1 dag WM-C), NVST, NWP, SVN, VBAG, Zhong (20 NAP - Cat. 3)
Geen

PLAATS IN WINKELWAGEN

Business coaching groepstraject

Na het behalen van je TCM diploma sta je te trappelen om het geleerde in de praktijk te brengen. Misschien heb je al een logo ontworpen, een WordPress website gebouwd, maar helaas weten cliënten je nog niet goed te vinden. Je onderneemt wat marketingacties, vertelt familie en vrienden enthousiast over je vak in de hoop dat je meer kunt gaan behandelen, maar resultaat blijft uit en je voelt je onzeker.

Je wilt je praktijk met meer vertrouwen opstarten of je praktijk verder laten groeien zodat je ervan kunt leven. Dit vraagt van jou om aan de slag te gaan met een helder plan en doel. Weten wie jij bent voor wie, en op basis daarvan keuzes maken en in actie komen. Hierbij jezelf iedere keer weer motiveren, uitdagen en spiegelen kan eenzaam voelen.

Hoe fijn zou het zijn om een coach naast je te hebben die je nieuwe inzichten geeft en helpt groeien? Een coach die de zorgsector met zijn bijzondere regels goed kent en je omringt met andere TCM-therapeuten die eenzelfde drive hebben om vooruit te komen. Samen groeien is niet alleen leuker, maar maakt ook dat je verder komt. Dat is de kracht van groepscoaching.

In dit coachingstraject gaan we samen aan de slag met een plan, planning en focus, zodat je in 8 weken een flinke boost aan je praktijk kunt geven.

Voor wie is dit traject?

Voor TCM therapeuten die een praktijk willen starten of al een tijdje bezig zijn, maar hulp kunnen gebruiken om te groeien. Voorwaarde is dat je de online training marketing: in 10 stappen naar een succesvolle praktijk hebt gevolgd. Heb je deze training niet gevolgd, maar wel andere kennis opgedaan op het gebied van marketing en ondernemen? Neem dan contact op om te overleggen of dit traject geschikt voor je is.

Belangrijk om te benoemen: in dit traject ben jij aan het werk. Je ontvangt ondersteuning, maar je zult het zelf moeten doen.

Opzet

10 weken traject met een groep van maximaal 10 personen.
  • 3 live zaterdagen van 10.00 - 16.00 uur
    o Dag 1: van idee naar doel, plan en planning
    o Dag 2: aan de slag: samenwerkdag om meters te maken
    o Dag 3: inspiratiesessie actueel onderwerp en puntjes op de i zetten
  • 2 online Zoom-sessies van 1 uur op donderdagavond van 19.30 - 20.30 uur
  • Wekelijks een afspraak met je business-buddy aan wie je gekoppeld wordt tijdens dit traject.
  • Via whatsapp kun je vragen stellen en met elkaar sparren.

Waarom met Melanie?

In mijn leven voor TCM heb ik veel bedrijven mogen helpen groeien. Als mens ben ik enthousiast, volhardend en gefocust. Daar heb ik voor mijn eigen praktijk de vruchten van kunnen plukken. Het geeft zo veel rust en werkplezier als je praktijk goed loopt, daar wil ik anderen graag bij ondersteunen.

In mijn coaching kijk ik echt naar jou als unieke ondernemer. Ik begeleid je, maar stel je ook kritische vragen als dat nodig is. Je krijgt niet alleen toegang tot mijn kennis en ervaring, maar ook tot mijn netwerk van professionals die je kunnen helpen.

Ik heb ervaring met het coachen van therapeuten. In eerdere trajecten zijn mooie samenwerkingen ontstaan, nieuwe verdienmodellen aangeboord, een specialisatie uitgewerkt, maar ook keuzes gemaakt om juist een plan niet verder uit te voeren omdat het toch niet goed paste bij de kernwaarden.