Bij- nascholing
Home > Bij- nascholingen > Acupuncturisten > Business coaching groepstraject
ZA
12 OKT
2024 & ...

Business coaching groepstraject


start za 12 oktober 2024 - studiedagen: 5
Klik hier voor alle studiedagen
Berghotel, Utrechtseweg 225, 3818 EG Amersfoort
10:00-16:00 uur
Melanie Peters
Nederlands
€ 500,00
FAGT, LVNT, NVA (1 dag WM-C), NVST, NWP, SVN, VBAG, Zhong (20 NAP - Cat. 3)
Geen

PLAATS IN WINKELWAGEN

Business coaching groepstraject
Boost je TCM-praktijk!

Hét groepstraject voor als je vol vertrouwen jouw praktijk wilt opstarten of verder wilt laten groeien naar een volle praktijk met klanten waar je blij van wordt. In dit coachingstraject van 8 weken gaan we samen met een groep aan de slag met een plan, planning en focus, zodat je een flinke boost aan je praktijk geeft.
  • 500,- voor 3 livedagen en 2 zoomsessies
  • Kleine groep: maximaal 10 personen

Herken je dit?

  • Na het behalen van je TCM-diploma sta je te popelen om je kennis in de praktijk te brengen, maar weet je niet waar te beginnen.
  • Je hebt een prachtig logo ontworpen en een website, maar cliënten weten je nog niet te vinden.
  • Je bent al een tijd bezig, maar het lukt je niet om voldoende cliënten per week te zien om ervan te kunnen leven.
  • Je hebt wat marketingacties ondernomen en enthousiast je vak gedeeld met familie en vrienden, maar het gewenste resultaat blijft uit en je voelt je onzeker.
  • Je praktijk loopt aardig, maar je wilt graag meer of een ander type cliënten.

Laat je praktijk groeien met het groepstraject Boost je TCM-praktijk waarbij je persoonlijke begeleiding van een coach krijgt

Hoe fijn zou het zijn om een coach naast je te hebben die je nieuwe inzichten geeft en je helpt groeien? Een ervaren coach die zelf een bloeiende praktijk heeft én de zorgsector met zijn bijzondere regels goed kent. Omring je met andere TCM-therapeuten die dezelfde drive hebben om vooruit te komen. Samen groeien is niet alleen leuker, maar zorgt er ook voor dat je verder komt. Dat is de kracht van groepscoaching.

Wat kun je verwachten van dit coachingstraject?

In dit groepstraject creëren we een helder plan voor jouw praktijk en met een strakke planning zorgen we voor enorm veel focus op hetgeen wat nodig is. Met als resultaat dat je in twee maanden een flinke groei van je praktijk realiseert. De groep bestaat uit maximaal 10 personen, waardoor ik het programma op maat kan maken. Je ontvangt voor de start van het traject een vragenlijst, zodat ik weet waar jij tegenaan loopt en waar je naar toe wilt met je praktijk.

Voor wie is dit traject?

Dit traject is voor TCM-therapeuten die hun praktijk willen starten of al een tijdje bezig zijn, maar hulp kunnen gebruiken om te groeien. Om ervoor te zorgen dat iedereen dezelfde basiskennis marketing heeft vragen we je om bijvoorbeeld de online training "Marketing: in 10 stappen naar een succesvolle praktijk" gevolgd te hebben voor de start.

Wat levert dit groepstraject je op?

In 8 weken leer ik je alles over het opzetten van een bloeiende praktijk die je werkplezier én voldoende inkomsten geeft. Je gaat met mij als coach aan je zijde en samen met de groep online en offline werken aan een succesvolle praktijk met cliënten waar je blij van wordt.

Opzet van het Traject

Het traject bestaat uit een combinatie van live dagen, korte online meetings en een whatsapp groep die open staat voor vragen en om te sparren met elkaar.

Zaterdag 12 oktober 10:00 - 16:00 uur Berghotel Amersfoort: van idee naar plan
Na de kennismaking vertalen we je droompraktijk naar concrete doelen. Je gaat de deur uit met een plan en een planning, zodat je de komende tijd de juiste dingen gaat doen om je ideale praktijk te realiseren.

Donderdag 24 oktober 19:30 - 20:30 uur online Zoom-sessie: check-in
We zoomen in op de knelpunten waar je tegenaan loopt, eventuele beren op de weg en de onzekerheden die je tegenkomt: tijdens deze sessie krijg je daar hulp bij.

Zaterdag 9 november 10.00 - 16.00 uur Berghotel Amersfoort: meters maken
Tijdens deze dag staat ‘doen’ centraal. Je werkt op locatie met focus aan je plan en krijgt daarbij ondersteuning en advies van Melanie. Met verschillende werkvormen verhogen we de productiviteit en creativiteit.

Donderdag 21 november 19:30 - 20:30 uur online Zoom-sessie: mastermind
We bespreken je voortgang, je krijgt feedback en hoort nieuwe invalshoeken.

Zaterdag 7 december 10.00 - 16.00 uur Berghotel Amersfoort: inspiratie
De inhoud van deze dag blijft nog even een verrassing, want het onderwerp van de inspiratiesessie wordt afgestemd op de behoeften van de groep. Je krijgt tips en handvatten om verder te gaan met je plan na dit traject.

Ben jij klaar om je praktijk naar een hoger niveau te tillen? Ik help je hier graag bij!
Voor een kleine investering maak jij een grote stap.

Waarom kiezen voor begeleiding van Melanie?

Mijn praktijk staat als een huis en ik heb 1000+ vrouwen mogen helpen naar een betere gezondheid. Dat succes gun ik elke afgestudeerde TCM-therapeut. Het geeft zoveel rust en werkplezier als je praktijk goed loopt, en daar wil ik anderen graag bij ondersteunen.

In mijn carrière vóór TCM heb ik als marketing manager veel bedrijven laten groeien. Als mens ben ik enthousiast, volhardend en gefocust. Naast TCM-therapeut ben ik ook een bevlogen docent die het fantastisch vindt om anderen te laten groeien. Deze ervaring, eigenschappen en een ruim netwerk zet ik graag in om jou te helpen een succesvolle praktijk te krijgen.

De afgelopen jaren heb ik regelmatig therapeuten ondersteund in hun business en marketing. Daaruit zijn o.a. prachtige samenwerkingen ontstaan, nieuwe verdienmodellen geïntroduceerd en specialisaties gekozen en neergezet.